Weer grote voorraad Green Oil!

We hebben weer een grote voorraad Green Oil binnengekregen!

Green Oil is het perfecte middel voor onderhoud aan jouw fiets(en). Gemaakt van planten en niet van chemicaliën als pfte of aardolie. In tegenstelling tot fiets onderhoudsmiddelen die wel chemicaliën bevatten maar daar biologisch afbreekbaar op zetten (dat mag namelijk al als het binnen bepaalde tijd in andere stoffen vervalt, maar dat hoeven geen onschadelijke stoffen te zijn!), is Green Oil niet schadelijk voor het milieu. Waarom kiezen voor een echt milieuvriendelijk middel? Omdat niet alleen bij de productie van niet milieuvriendelijke onderhoudsmiddelen schadelijke stoffen vrij komen, maar ook bij elke rit en schoonmaakbeurt grond en grondwater vervuild raken. Als jij bijvoorbeeld door een plas rijdt, komen kleine deeltjes van de kettingolie in de plas en omliggend grond terecht. Hier op de Utrechtse Heuvelrug rijden er elke week honderden mountainbikers over de trails, denk maar na hoeveel verontreiniging terug te vinden is na 10 jaar… ( Utrechtse Heuvelrug is grondwaterwingebied, dus het belandt misschien in jouw drinkglas )

Werkt Green Oil daardoor minder goed? Nou, uit eigen ervaring weten wij bij Bike to Impress dat Green Oil heel goed werkt. We hebben het op de meest vreemde plekken geprobeerd als de schutting, tuinmeubilair, ramen, keuken en auto, maar ook natuurlijk op onze fietsen. En het werkt!

Wij hebben een grote collectie van Green Oil op voorraad: Green Oil Degreaser voor schone fietsketting, Green Oil fietsshampoo, super ontvetter kettingolie klein, middel en groot, dry wax voor de ketting, montagevet, fietsborstel, derailleurborstel, CF3 Lube Spray, EcoSpray en giftsets voor de fietser.