Over Bike to Impress

Bike to Impress is een bedrijf die alles voor de fiets(er) levert, van stuurlint tot fietsgereedschap en meer. Wij houden in het oog dat de producten zoveel mogelijk biologisch, duurzaam of gerecycled zijn. Ook moeten de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en eventueel van een bijzonder design. Naast de producten leveren we ook diensten als advies bij het uitzoeken van een fiets en het ergonomisch fitten op de fiets, hiervoor is Aagje van den Oever gediplomeerd Body Geometry Fitter.

Meer weten over de oprichtster van Bike to Impress? Het verhaal van Aagje van den Oever

Waar vind je Bike to Impress? Bike to Impress is voornamelijk een webshop, daarnaast bezoeken we enkele (duurzame) markten per jaar, deze worden altijd aangekondigd bij nieuwspagina.

Hoe groen is Bike to Impress? Geïnteresseerd wat Bike to Impress doet om zo milieuvriendelijk als mogelijk is te zijn, klik dan hier: Hoe groen zijn we?

Bij onze pagina advies vind je leuke en handige tips, voor fietsvakanties en meer

Verder hebben we ook een pagina met leuke links naar andere duurzame bedrijven, fietskoersen/activiteiten en terras/cafe’s/restaurants waar je even heerlijk kan uitpuffen van al dat fietsen.

Links pagina