Bij bankoverschrijving is levering na betaling!

De bestelling betalen per bankoverschrijving (bankcontact) kan een makkelijke manier van betalen zijn. Let wel op, de leveringstermijn van “voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden” geldt hier niet! De producten worden verzonden nadat het bedrag op onze rekening staat! Krijg je van MultiSafepay geen email met de betaalgegevens, dan kan je ons een email sturen.

Ons leukste cadeau voor fietsers is weer op voorraad! Fietspasta..

Onze fietspasta is het leukste (en lekkerste) cadeau voor fietsers! De heerlijke pasta in 3 kleuren heeft de vorm van fietsen. En laat nu pasta een belangrijk onderdeel van een wielermenu zijn….

Soms weet je niet wat je iemand cadeau moet geven. Maar als degene voor wie je een cadeau moet uitzoeken van fietsen houdt, is onze fietspasta echt een uitkomst! En het is een leuk, origineel cadeau die ook nog lekker smaakt.

De fietspasta laten wij door een klein bedrijfje in Duitsland maken, het is een familiebedrijf die naast hun restaurant ook pasta maakt. De ingrediënten halen zij zoveel mogelijk bij boeren uit de buurt

Binnenkort in ons assortiment: Mudhugger

Goed nieuws! Binnenkort hebben wij bij Bike to Impress spatborden van het Engelse merk Mudhugger in ons assortiment.

Mudhugger is ontstaan door de mountainbike ervaringen van de eigenaren met modder. Soms zaten ze er zo erg onder dat ze niet de lokale pub in mochten en daar moest natuurlijk iets op gevonden worden! Met stukjes plastic en metaal vonden ze uiteindelijk de Mudhugger en besloten deze zelf te gaan maken en verkopen.

 

De spatborden van Mudhugger worden in het Verenigde Koninkrijk gefabriceerd uit gerecycled polypropyleen en kunnen zelf ook weer gerecycled worden.

 

Binnenkort dus verkrijgbaar bij Bike to Impress!

Regenachtig weer: Tijd om de fiets schoon te maken!

De herfst is echt goed begonnen: Het ene moment stralend weer en dan opeens een echte herfstbui. De weg is vies en nat, in de bossen ligt veel modder. Maar een echte fietsliefhebber laat zich daardoor niet afschrikken!

Nu is het juist belangrijk om de fiets goed te onderhouden, dus na een modderige rit moet de fiets even schoongemaakt worden. Zo gaat de fiets met al zijn onderdelen langer mee en heb je bij de volgende rit meer fietsplezier.

De ideale schoonmaakproducten voor de fiets vindt je in ons assortiment van Green Oil. Green Oil is gemaakt van planten, belast de natuur niet en werkt heel erg goed. Nu zijn er andere ‘eco’ fietsonderhoudsmiddelen, maar vaak zijn deze alleen biologisch afbreekbaar. Dat klinkt heel goed, maar het kan zijn dat het weliswaar biologisch afbreekbaar is maar dan afbreekt in andere chemische componenten. Met gevolg van vervuiling van de natuur en grondwater.

Dan liever Green Oil….

Bestel op tijd uw Sinterklaas cadeautjes!

De dagen worden korter en kouder, Sinterklaasavond nadert snel. Nog even wachten en de Sint is zelfs weer in het land!

Wij raden aan om u nu al uw Sinterklaas cadeautjes te kopen, om te voorkomen dat de cadeautjes te laat voor pakjesavond komen. Zo hoor je elk jaar weer dat pakjes te laat komen wegens extreme drukte bij de pakketdiensten, mensen zonder cadeautjes zitten. Sla daarom nu uw slag!

Bij Bike to Impress hebben wij genoeg leuke cadeau’s voor de wielerfans. Van een nieuwe bidonhouder tot rugzak, van prachtige multi tool tot praktische fietspomp. Of een verwenset voor de fiets, de Green Oil Eco Rider Deluxe cadeauset

 

Aanbieding maand Juni: Buff mondmaskers

De zomervakantie komt er weer aan!

Omdat je nu op veel plekken in binnen- en buitenland een mondmasker moet dragen, hebben wij de Buff mondmaskers deze maand (juni) in de aanbieding

De Buff mondmaskers dragen comfortabel dankzij de verstelbare banden, die niet knellen bij de oren. De Buff mondmaskers  hebben een vakje bij de neus en mond, waar een filter in kan. De stof is van zacht, sneldrogend materiaal gemaakt en kan op 60 graden gewassen worden. Het filter is voor eenmalig gebruik.

De Buff mondmaskers zijn in vele kleuren en prints verkrijgbaar in onze webshop

Van € 25,95 voor € 23,95 op=op

NIEUW Timber! Mountainbike Bell

Regelmatig lees je in de kranten over wandelaars die schrikken van mountainbikers. En als mountainbiker kom je vaak genoeg wandelaars tegen in de bossen. Een paar mountainbikers vonden dat er een betere manier moest komen om wandelaars te laten weten dat je eraan komt in plaats van roepen of een harde bel. Zij hebben daar speciaal de Timber! Mountainbike Bell ontwikkeld. Dit vriendelijk, zacht belletje geeft wandelaars en andere fietsers van tevoren een waarschuwing dat jij eraan komt zonder hen te laten schrikken. Zij zullen de vriendelijke waarschuwing waarderen* en hebben dan genoeg tijd om opzij te gaan. Zodra je hen of een kruising voorbij bent, zet je de Timber! Mountainbike Bell weer in de silent mode. 

Het geluid is een zachte klingel en heeft een bereik tot 200 meter, past om sturen van 22 tot 35mm, Quick Release

Shared Trails = Nice Trails, and Trail awareness when you need it, silence when you don’t

 

Op de site van Timber! Mountainbike Bell vindt je een prachtige demo : Video demo of TIMBER mountain bike bell | MTB trail awareness bicycle bells – Mountain Bike Bells | TIMBER (mtbbell.com)

En op youtube zal je ook genoeg films vinden waarin de Timber! Mountainbike Bell wordt gedemonstreerd

 

* Helaas heb je natuurlijk altijd mensen die sowieso moeilijk doen als hun karakter hebben

Veilig winkelen, let op domeinnaam .nl en .com!

Je ziet het de laatste tijd vaker bij tv programma’s, mensen die denken dat ze iets bij een online winkel gekocht te hebben maar dan blijkt het niet de echte webshop te zijn. Criminelen zijn steeds slimmer, ze maken bijvoorbeeld een kopie van een bestaande webshop en zetten deze op een bijna identieke url/domeinnaam.

Veilig bij een webshop bestellen is mogelijk, maar dan moet je wel op een paar dingen letten.

  • Is de webshop aangesloten bij een keurmerk? Als er een keurmerk vermeld wordt, check dit op de site van het keurmerk. Zo weet je of dit bedrijf werkelijk is aangesloten bij het keurmerk. Een keurmerk geeft de consument meer zekerheid.
  • Hierboven noem ik het al, de url/domeinnaam. Check of de url/domeinnaam klopt. Bij Bike to Impress is het altijd www.biketoimpress.nl of www.biketoimpress.com! Andere url zijn niet van Bike to Impress, ook al zou de pagina er hetzelfde uitzien.