Veilig winkelen, let op domeinnaam .nl en .com!

Je ziet het de laatste tijd vaker bij tv programma’s, mensen die denken dat ze iets bij een online winkel gekocht te hebben maar dan blijkt het niet de echte webshop te zijn. Criminelen zijn steeds slimmer, ze maken bijvoorbeeld een kopie van een bestaande webshop en zetten deze op een bijna identieke url/domeinnaam.

Veilig bij een webshop bestellen is mogelijk, maar dan moet je wel op een paar dingen letten.

  • Is de webshop aangesloten bij een keurmerk? Als er een keurmerk vermeld wordt, check dit op de site van het keurmerk. Zo weet je of dit bedrijf werkelijk is aangesloten bij het keurmerk. Een keurmerk geeft de consument meer zekerheid.
  • Hierboven noem ik het al, de url/domeinnaam. Check of de url/domeinnaam klopt. Bij Bike to Impress is het altijd www.biketoimpress.nl of www.biketoimpress.com! Andere url zijn niet van Bike to Impress, ook al zou de pagina er hetzelfde uitzien.

Weer grote voorraad Green Oil!

We hebben weer een grote voorraad Green Oil binnengekregen!

Green Oil is het perfecte middel voor onderhoud aan jouw fiets(en). Gemaakt van planten en niet van chemicaliën als pfte of aardolie. In tegenstelling tot fiets onderhoudsmiddelen die wel chemicaliën bevatten maar daar biologisch afbreekbaar op zetten (dat mag namelijk al als het binnen bepaalde tijd in andere stoffen vervalt, maar dat hoeven geen onschadelijke stoffen te zijn!), is Green Oil niet schadelijk voor het milieu. Waarom kiezen voor een echt milieuvriendelijk middel? Omdat niet alleen bij de productie van niet milieuvriendelijke onderhoudsmiddelen schadelijke stoffen vrij komen, maar ook bij elke rit en schoonmaakbeurt grond en grondwater vervuild raken. Als jij bijvoorbeeld door een plas rijdt, komen kleine deeltjes van de kettingolie in de plas en omliggend grond terecht. Hier op de Utrechtse Heuvelrug rijden er elke week honderden mountainbikers over de trails, denk maar na hoeveel verontreiniging terug te vinden is na 10 jaar… ( Utrechtse Heuvelrug is grondwaterwingebied, dus het belandt misschien in jouw drinkglas )

Werkt Green Oil daardoor minder goed? Nou, uit eigen ervaring weten wij bij Bike to Impress dat Green Oil heel goed werkt. We hebben het op de meest vreemde plekken geprobeerd als de schutting, tuinmeubilair, ramen, keuken en auto, maar ook natuurlijk op onze fietsen. En het werkt!

Wij hebben een grote collectie van Green Oil op voorraad: Green Oil Degreaser voor schone fietsketting, Green Oil fietsshampoo, super ontvetter kettingolie klein, middel en groot, dry wax voor de ketting, montagevet, fietsborstel, derailleurborstel, CF3 Lube Spray, EcoSpray en giftsets voor de fietser.

Brillen beslaan door mondkapjes

Iedere brildrager weet het, nu we mondkapjes moeten dragen hebben we vaak last van beslagen brilglazen.

Bij Bike to Impress hebben wij ook brildragers en kampen we dus ook met beslagen brilglazen. Op zoek naar een oplossing vonden wij bij een opticien het middel NanoMagic. Het klonk veel belovend en dus hebben wij het geprobeerd. Het werkt!

Als wij onze Buff mondkapjes ophebben en de brildragers hun bril hebben behandeld met NanoMagic, heeft niemand last van beslagen brilglazen!

Wij verkopen geen NanoMagic, maar vonden dat we het jullie niet konden onthouden om onze bevinding te delen. NanoMagic vindt je bij sommige opticiens door het hele land

Vanaf 1 december mondkapjesplicht

Vanaf 1 december gaat de mondkapjesplicht in.

Bij Bike to Impress verkopen wij comfortabele mondkapjes met filter! De Buff mondkapjes zijn ideaal dankzij de brede banden om het hoofd, waardoor afzakken van het mondkapje voorkomen wordt. Ook heb je geen last van vervelende wrijving achter de oren en ik heb al vele klanten gehoord die geen last hebben bij gebruik met gehoorapparaat. Daarnaast kan je goed ademen door de Buff mondkapjes. De Buff mondkapjes hebben een filter, die voor eenmalig gebruik is. De Buff mondkapjes zijn in vele kleuren verkrijgbaar.

Veilig winkelen bij een webshop

Je hoort het steeds vaker in het nieuws, nepwebshops lichten mensen voor duizenden euro’s op. Toch kan je een deel voorkomen door zelf goed te kijken. Klopt de site bijvoorbeeld wel? Staat bovenin het balkje https en een slotje? Als er een keurmerk staat, is deze webshop wel degelijk aangesloten bij het betreffende keurmerk? Dat laatste is makkelijk te checken, want bij het keurmerk kan je zien of een webshop lid is of misschien geroyeerd.

Bij Bike to Impress zijn wij sinds 28 januari 2015 lid van Webshop Keurmerk! U vindt dit terug op de site van Webshop Keurmerk. Zo kunt u zien dat wij een bestaande webshop zijn, met alle voordelen van de Webshop Keurmerk. Wel zo fijn om te weten

Er zijn weer nieuwe Buff mondmaskers binnen gekomen!

Bij Bike to Impress zijn weer een nieuwe lading Buff mondmaskers binnen gekomen!

Ze gaan hard, de Buff mondmaskers, maar dat is ook logisch gezien het comfort dat ze bieden. De Buff mondmaskers zijn niet alleen mooi in hun vele kleuren en prints, ze hebben ook een nekband en een hoofdband waardoor er geen knellende bandjes achter de oren zitten en ze ook zo goed als niet afzakken. De Buff mondmaskers zijn hervulbaar met een filter en toch kan je er goed in ademen. Tenslotte is Buff gespecialiseerd in sportaccessoires en weten ze wat er gedaan moet worden om een zo comfortabel mogelijk mondmasker te maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje in onze webshop!

1e Buff Mondmaskers zijn binnen!

De eerste Buff Face Masks/ mondmaskers zijn binnen!

Wat is er zo speciaal aan de Buff mondmaskers? Nou, het draagcomfort bijvoorbeeld. In plaats van elastieken om de oren of losse lintjes heeft de Buff mondmasker twee elastische en verstelbare banden die om de nek en het achterhoofd lopen. Dan is de Buff mondmasker ook van licht ademend materiaal gemaakt waar je veel minder mee zweet dan de gangbare mondmaskers.

Filter, de Buff Mondmasker is zelf wasbaar maar heeft een los filter wat na elk gebruik vervangen moet worden. Dit verhoogt de hygiëne

Mooi? Ja, Buff heeft de mondmasker in effen als in leuke prints gemaakt waardoor het er een stuk beter uit ziet dan een blauw of wit mondkapje.

Nieuwsgierig of wil je meer weten, kijk dan eens bij onze mondkapjes!

Langere levering ivm Corona

Beste klant,

Omdat wij Corona zeer serieus nemen, hebben ook wij enkele aanpassingen in het bedrijf ingevoerd. Bike to Impress is vanaf 15 maart gesloten voor afhalen, verzenden kan langer duren tot ongeveer 7 werkdagen.

 

Het gaat om:

Afhalen is voorlopig niet mogelijk

Het verzenden kan langer duren, tot ongeveer 7 werkdagen

Onze fietskoerier rijdt nu niet

 

Hiermee hopen wij als team ons zelf zo goed mogelijk te beschermen, maar ook onze families, de koeriers en klanten.

Wij vragen om uw begrip hiervoor

 

Het team van Bike to Impress