Klantenservice

Klantenservice van Bike to Impress

Het team van Bike to Impress

Over het algemeen geldt: Op werkdagen voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Bij het product kan een andere levertijd staan, deze zijn dan niet direct bij ons voorradig. Voor pakketten naar het buitenland zijn wij afhankelijk van de openingstijden van de parcelshops, deze zijn niet altijd op maandag open. De pakketten worden dan op dinsdag verzonden. Voor andere landen dan Nederland, België en Duitsland zijn de verzendkosten mogelijk anders, vraag ons voor informatie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
Dan kunt u terecht bij Bike to Impres via het contact formulier, e-mail of telefonisch op 06-30674956( ma t/m vrij, van 09.30 tot 12.30 uur met uitzondering van feestdagen)

Garantie

Wij vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent over uw aankoop, hier werken we ook hard aan en het is ons streven zo goed mogelijk u van dienst te zijn.
Ook is het makkelijk om contact met ons op te nemen: via e-mail(info@biketoimpress.nl) of telefonisch via o6-30674956 ( ma t/m vrijdag van 09.30 tot 12.30h of op afspraak). Binnen deze periode proberen we binnen 24 uur te antwoorden, met uitsluiting van weekenden, feestdagen en vakanties( in vakanties kan het wegens bezetting wat langer duren).
Wij hanteren de Algemene Voorwaarden die overeenstemmen met de in samenwerking met Consumentenbond en Algemene Voorwaarden Thuiswinkel opgestelde Algemene Voorwaarden.
Binnen 14 dagen niet goed, geld terug termijn( zie algemene voorwaarden) met vooraf melden van retourzending.

Advies

We proberen zo goed mogelijk een beschrijving van de producten in de webshop te maken. Maar mocht u toch nog vragen hebben over het product of welke maat/type voor u geschikt is, dan kunt u contact opnemen met Bike to Impress. Wij helpen u graag met uw eventuele vragen. U kunt dit via het contactformulier doen, via e-mail of telefonisch op de aangegeven tijden.

Retourneren/Ruilen

Als je graag een artikel wil ruilen, dan is ons vriendelijk verzoek om dit svp binnen 14 dagen na ontvangst uitsluitend via e-mail vooraf aan ons te melden: info@biketoimpress.nl of sales@biketoimpress.nl. Ook voor retourneren geldt binnen 14 dagen na ontvangst graag vooraf melden aan ons via e-mail: info@biketoimpress.nl. Let wel op de Algemene Voorwaarden aangaande retourneren/ ruilen.

Onze website wordt steeds vernieuwd, mocht u suggesties of opmerkingen hebben dan horen we dat graag! Zo kunnen we een optimale site maken en de ervaring voor klanten verbeteren.

Met sportieve groet,

Aagje en het team van Bike to Impress

Veilig winkelen
Hoe kan ik betalen?
Verzending en tarieven
Retour & omruil service
Maattabel producten
Algemene Voorwaarden Bike to Impress
Klachten en Suggesties
Privacy Policy
Contact