Home

Bike to Impress is het adres voor de sportieve fietser met een meer dan gewone belangstelling voor kwaliteit, opvallend design en duurzaamheid. Altijd op zoek naar nieuwe fiets producten die aan de eisen voldoen, daardoor breidt het assortiment zich steeds verder uit.

Bike to Impress levert diensten, advies en producten voor de sportieve fiets. Het bedrijf richt zich vooral op de racefiets en mountainbike. Producten die geleverd worden zijn fietsonderdelen tot fietskleding, van een verzorgingslijn voor de fiets of de fietser tot fietspasta en nog veel meer.

Omdat een fiets heel persoonlijk is, moet de fiets ook aangepast kunnen worden naar jouw persoon. Hiervoor leveren we onderdelen, maar kunnen we je ook helpen met het uitzoeken van het juiste onderdeel. Wat belangrijk is, de fiets moet niet alleen mooi zijn maar ook aangenaam om mee te rijden.

De naam zegt het al: Bike to impress, oftewel een fiets om indruk mee te maken of fietsen om indruk te maken!

Bij de Webshop van Bike to Impress is het nog niet mogelijk om vanuit het buitenland, anders dan België en Duitsland, te bestellen. Mocht je dat wel willen, dan kan je ook via email bestellen/ contact opnemen. Hier wordt wel de verzendkosten naar het buitenland voor in rekening gebracht.
( It is possible to order from abroad, but ( for now) only by email).