Advies

Bike to Impress adviseert!

De aanschaf van een echt goede fiets verdient een juiste beoordeling en afstemming op de gebruiker. Maar al te vaak wordt daaraan te weinig aandacht besteed, met vervelende gevolgen.
Bike to Impress verzorgt daarom professioneel advies. Dat gericht is op afstemming van de fiets op eventuele fysieke problemen zoals bijvoorbeeld rugklachten en ziektes die beperkingen met zich meebrengen.
Om in de jungle van de fietswereld de juiste producten te vinden kan hulp handig zijn, daarom geeft Bike to Impress advies bij aankoop van een fiets of fietsgerelateerde producten. Ook over merken die wij niet zelf voeren, tenslotte kan dat het beste voor u zijn.

Ergonomisch fitten van de fiets
Ook doet Bike to Impress aan het ergonomisch fitten van de fiets. Wat is ergonomisch fitten van de fiets? Hierbij pas ik de fiets aan op uw lichaam door oefeningen en waardes te bepalen, waarna u op de fiets vanaf de oude stand in de nieuwe bij u passende stand gezet wordt.

Kijk voor meer info over het fitten: Ergonomisch fitten van de fiets

Tips voor de fietsvakantie
Wat is er fijner voor een actieve fietser dan de fiets mee op vakantie en misschien wel een lange trektocht te maken op de fiets? Wel is het belangrijk zo’n vakantie goed voor te bereiden, welke regels gelden er in landen, wat te doen bij pech of als het weer omslaat?
Wij hebben een paar tips; een handige paklijst, tips voor pech onderweg

Wat mee te nemen op fietsvakantie

Tips voor pech onderweg

Jij bent klaar voor de fietsvakantie, maar de fiets ook?